La Jove Muixeranga a les Trobades d’Escoles en Valencià

L’arribada de les Trobades d’Escoles en Valencià s’ha convertit, en la curta història de la Jove Muixeranga de València, en un dels moments destacats del calendari anual. Enguany hem tingut el goig de participar a la Trobada d’Escoles de València i a la de l’Horta Nord. Una oportunitat fantàstica de donar suport a l’ensenyament del valencià a les escoles i de difondre el fet muixeranguer entre els més joves.

És el tercer any que participem a la Trobada d’Escoles de València, amb cercavila, actuació i taller. Enguany, a més, amb l’al·licient que per primera vegada es celebrava a la plaça de l’Ajuntament. El nostre espai predilecte. A l’actuació vam mostrar alguna de les figures habituals del repertori muixeranguer, amb l’afegit que vam estrenar un Vano amb un Cinc en un Peu i dos Quatre en un Peu als costats.

La Trobada d’Escoles en Valencià de l’Horta Nord s’ha fet enguany a Albalat dels Sorells. És el segon any que participem en un espai que també sentim com a propi. A més del taller, per on va passar un munt de xicalla de les escoles de la comarca, vam poder fer una actuació per cloure el matí. En aquesta actuació vam estrenar la Figuereta o Volantinera.

Contacta amb la Jove Muixeranga

Si vols formar part de la colla, vindre a un assaig, provar, demanar la nostra participació, contractar-nos…