La Jove Muixeranga amb més camises que mai a Castelló

La Jove Muixeranga de València ens vam presentar a la II Trobada de Muixerangues de Castelló amb més camises que mai abans a la plaça, més d’un centenar. Conseqüència de setmanes de treball intens als assajos preparant i promocionant la cita que, organitzada per la Muixeranga de Castelló, va ocupar el segon dissabte de Magdalena. Vaja per davant la nostra felicitació a la colla organitzadora, ens vam sentir afectuosament acollits. També per seua fantàstica actuació, amb tres figures de cinc alçades. Igualment pels Negrets de l’Alcúdia i Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, amb qui vam tindre el goig de compartir plaça.

Els nostres objectius eren ben clars: alçar la primera figura de cinc alçades de la colla. Vam intentar la Xopera (6-4-2-1-1) en primera ronda, però la vam haver de desmuntar amb la xiqueta molt a prop de coronar. No ens enganyem al respecte, seguirem assajant i treballant per millorar i poder completar-la aquesta temporada. En segon lloc vam alçar un inèdit Palmerar Gran, una disposició de vuit pinets de tres. I en la darrera ronda, per primera vegada en la nostra curta història, vam completar dues figures de quatre alçades simultàniament; la Torreta Desplegada, un dels gran clàssics de les muixerangues, i el Remat de l’Alta de Cinc. De comiat, un Pinet Doble amb estrena de xiqueta.

Així, doncs, tornem amb molta satisfacció de Castelló, pel compromís demostrat per totes les persones que formen part de la Jove Muixeranga. El més important, ja ho vam dir abans de la Trobada, era tot el camí que havíem construït prèviament. Esperem que la cita castellonenca, que ha representat una mobilització sense precedents en la colla, ens servisca per eixamplar la nostra base social i encarar amb més força nous reptes. Vos deixem amb un vídeo de les dues figures simultànies, i un grapat d’imatges de la jornada.

 

 

 

Contacta amb la Jove Muixeranga

Si vols formar part de la colla, vindre a un assaig, provar, demanar la nostra participació, contractar-nos…