NOTICIES JMV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Vivamus non dolor varius, cursus arcu ac, commodo nisl.

Política de Privacitat i de protecció de dades

En compliment del Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d’abril del 2016, d’ara endavant RGPD, Associació Cultural Jove Muixeranga de València (JMV) posa de manifest la present política de privacitat i de protecció de dades en relació a les dades facilitades lliurement i voluntàriament pels usuaris i usuàries:

 

IDENTITAT I DADES DE CONTACTE DEL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Associació Cultural Jove Muixeranga de València
CIF: G98727779
Adreça: C/ Real de Gandia 3, baix 2, 46020, València.
Telèfon: 665 890 222
Correu electrònic: jovemuixeranga@gmail.com

 

ÀMBIT D’APLICACIÓ

Aquesta política és aplicable a les persones següents:

– Persones que visiten la web jovemuixerangadevalencia.org

– Persones que es comuniquen de manera voluntària amb JMV, mitjançant el formulari de contacte de la web o mitjançant un correu electrònic.

 

FINALITATS DEL TRACTAMENT I BASE LEGAL

– En cas d’enviament d’una consulta general a través del formulari de contacte o mitjançant correu electrònic, la finalitat de la recollida i el tractament de les dades per part de JMV té com a única finalitat la resposta a les consultes plantejades. En cap cas aquestes dades s’incorporaran a cap fitxer amb la intenció de dur a terme un tractament de les dades o incorporar-les a cap base de dades amb la finalitat de fer comunicacions comercials, més enllà de les derivades de la pròpia consulta.

La base legal per al tractament d’aquestes dades és la resposta a les consultes realitzades voluntàriament per l’usuari/ària.

– Pel que fa a les cookies que JMV utilitza a la seua pàgina web, i que s’emmagatzemen als dispositius de l’usuari/ària amb acceptació prèvia, tota la informació es troba publicada a la Política de Cookies.

 

CONSERVACIÓ DE LES DADES

– Les dades derivades de l’enviament d’una consulta general, en no incorporar-se a cap fitxer, es conservaran només mentre dure la relació derivada de la consulta.

 

EXERCICIS DE DRETS

En qualsevol moment els usuaris i usuàries poden exercir els drets de rectificació de dades inexactes, de supressió o dret a l’oblit, d’oposició al seu tractament per motius relacionats amb la seua situació particular, així com de limitació del mateix i de portabilitat de les dades, en les condicions previstes al RGPD.

Els drets es poden exercir mitjançant els canals següents:

– Comunicació escrita adreçada a Associació Cultural Jove Muixeranga de València, C/ Real de Gandia 3, baix 2, 46020, València.
– Correu electrònic a jovemuixeranga@gmail.com, especificant a l’assumpte del missatge “Sol·licitud de drets RGPD”.
– A través del formulari de contacte de la web, especificant a l’assumpte del missatge “Sol·licitud de drets RGPD”.

Així mateix recordem que en tot moment l’usuari/ària té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o l’autoritat de control corresponent.

 

DATA DE PUBLICACIÓ

Aquesta política de privacitat i de protecció de dades s’ha publicat el 10 de juliol de 2022.

Contacta amb la Jove Muixeranga

Si vols formar part de la colla, vindre a un assaig, provar, demanar la nostra participació, contractar-nos…