Encetem la temporada al Mercat Central

La Jove Muixeranga de València hem viscut un començament de temporada que tardarem a oblidar. Convidats al Bonic/a Fest, la festa dels mercats municipals de la nostra ciutat, vam tindre l’oportunitat de mostrar el nostre repertori al Mercat Central i al de Mossèn Sorell. Tot un regal, al caliu d’un públic que teníem a tocar.

Actuar al Mercat Central, un dels espais més emblemàtics de la ciutat, va ser tan emocionant que ràpidament ens va fer oblidar que sols havíem pogut completar un assaig després d’un llarg estiu. A Mossèn Sorell, algun dels nostres muixeranguers ens recordava com era aquell espai clau de sociabilitat urbana quan el portava, de ben menut, la seua àvia. Definitivament, mercats i muixeranga lliguen molt bé.

Pel que fa a la nostra actuació, vam quedar molt satisfets. Per un col·lectiu muixeranguer jove com nosaltres, començar la temporada pràcticament com vam acabar l’anterior representa un pas molt important. Setze figures en els dos mercats, amb bona part del repertori: Torreta, Remat de l’Alta de Cinc, Marieta, Torreta sense Desplegar, Sénia, Figuereta, Ball de Gegantets i Cinc en un Peu.

Contacta amb la Jove Muixeranga

Si vols formar part de la colla, vindre a un assaig, provar, demanar la nostra participació, contractar-nos…