Actuem a la I Trobada de Muixerangues de la Gran Fira de València

JoveMuixeranga

Un dels objectius de la Jove Muixeranga de València ha estat, des de bon començament, poder actuar i donar a conèixer la muixeranga en alguna de les celebracions més importants de la ciutat. La nostra actuació en la I Trobada de Muixerangues de la Gran Fira de València va ser, en eixe sentit, una passa molt important. Les emocions viscudes actuant en alguns dels llocs més emblemàtics de la nostra ciutat, al caliu del nombrós públic que s’hi van congregar i acompanyats de la Muixeranga de Castelló, tardarem a oblidar-les.

L’actuació, a més, va ser per nosaltres memorable, la millor de la nostra curta història. En les tres rondes executades als peus de les Torres de Serrans vam aconseguir aixecar un Alta Clàssica, i una Sénia i una Alta de Cinc que estrenàvem després de setmanes de treball als assajos. La consecució de les dues figures de cinc alçades, les dues Altes, ens fan ingressar com a colla de cinc en la Federació Coordinadora de Muixerangues. La jornada va comptar amb més figures, ja que va començar amb una cercavila des de la plaça de la Mare de Déu. En fa la crònica el diari Temps de Muixeranga. Vos deixem amb els vídeos de les tres rondes:

Deixa un comentari

Contacte

No estem en tot moment. No obstant això, ens pot enviar un correu electrònic i ens posarem en contacte amb vostè, el més aviat possible .

No es pot llegir? Canviar el text. captcha txt
Alta ClàssicaMuixerangues al cel